αιμοδοσία στην ΚΙΒΩΤΟ Άργιλος

7η αιμοδοσία του 2024 στην ΚΙΒΩΤΟ (ΑΡΓΙΛΟΣ)

 

      Την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 από τις 15:30 – 20:00 γίνεται στον Άργιλο, στο χώρο της  ΚΙΒΩΤΟΥ  Παιδιατρικό Κέντρο Αποθεραπείας-Αποκατάστασης, Διημέρευσης, Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ με την συνεργασία της Κοινότητας Αργίλου, του Α.Μ.Σ. Αναγέννηση Αργίλου και της Αιμοδοσίας  του Γ.Ν. Κοζάνης.   Κάνε αυτό που θα ήθελες να κάνουν, στα δύσκολα, και οι άλλοι για σένα.

 

«Να είσαι εκεί για τον Άλλον. Δώσε Αίμα. Μοιράσου τη Ζωή»

Read more ...

6η αιμοδοσία στο REVOLUTION FIT

Η 6η Αιμοδοσία του 2024 γίνεται τo Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024 από τις 09:30 – 14:00 (προσέλευση μέχρι 13:30) στο χώρο του γυμναστηρίου Revolution Fit (Ματιώς Σακελλαρίου 2) με την Αιμοδοσία του Γ.Ν. Κοζάνης. 
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΥΓΕΙΑ-ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ
Φροντίζουμε την υγεία μας! Δίνουμε αίμα για όσους το χρειάζονται!
Κάνε αυτό που θα ήθελες να κάνουν, στα δύσκολα, και οι άλλοι για σένα.
            Η αγάπη προς τον συνάνθρωπο παίρνει πραγματική μορφή με την εθελοντική προσφορά αίματος, για τον άγνωστο πάσχοντα ασθενή, από κοινωνικά υπεύθυνους πολίτες.

Read more ...

4Η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Η 4η Αιμοδοσία του 2024 γίνεται την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024 από τις 15:30 – 20:00, (προσέλευση μέχρι 19:30), στα γραφεία του Συλλόγου, Π. Χαρίση 23 με την Αιμοδοσία του Γ.Ν. Κοζάνης
Κάνε αυτό που θα ήθελες να κάνουν στα δύσκολα και οι άλλοι για σένα
«Να είσαι εκεί για τον Άλλον. Δώσε Αίμα. Μοιράσου τη Ζωή»
Μια φορά δεν είναι αρκετή. Γίνε τακτικός εθελοντής αιμοδότης
Με όρεξη για δουλειά και ελπίδα για το καλύτερο, συνεχίζουμε  το ταξίδι της ΔΩΡΕΑΣ ΖΩΗΣ  και το 2024
Η αγάπη στον συνάνθρωπο παίρνει πραγματική μορφή με την εθελοντική αιμοδοσία, όταν προσφέρεται για τον άγνωστο πάσχοντα ασθενή από κοινωνικά υπεύθυνους πολίτες

Read more ...

5η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Η 5η Αιμοδοσία του 2024 γίνεται την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 από τις 15:30 – 20:00, (προσέλευση μέχρι 19:30), στα γραφεία του Συλλόγου, Π. Χαρίση 23 με την Αιμοδοσία του Γ.Ν. Κοζάνης.  

«Αν ο καθένας σκέπτουνταν λιγότερο το άτομο του,

και δούλευε περισσότερο για το γενικό καλό,

 θα έβλεπε μια μέρα πως πάλι για τον εαυτό του δούλεψε,

και πως αντί να κουτσοζεί κατάφερε να καλοζεί.»

Πηνελόπη Δέλτα – Παραμύθι χωρίς όνομα

Αίμα δίνουμε όταν μπορούμε, για να υπάρχει όταν το χρειαστούμε

 

Read more ...

3η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ 4ο ΕΠΑΛ

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 15:30 - 20:00 (προσέλευση ως 19:30)  στο χώρο του 4ου εσπερινού ΕΠΑΛ  διοργανώνεται η 3η Αιμοδοσία του συλλόγου «ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ» σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας του «Μαμάτσειου» Γ. Ν. Κοζάνης, με τη συμμετοχή των μαθητών και διδασκόντων του ΕΠΑΛ

              Την τελευταία χρονική περίοδο παρατηρήθηκε  μειωμένη συλλογή αίματος, λόγω εορτών, του (COVID-19) αλλά και της αύξησης των εποχικών ιώσεων, προκαλώντας πρόβλημα στην ισορροπία και διαχείριση των αποθεμάτων αίματος του Νοσοκομείου.

        Κατά την διάρκεια της Αιμοδοσίας θα παίρνουμε  δείγμα για Δωρητές Μυελού των Οστών, όχι μόνο από αυτούς που θα αιμοδοτήσουν αλλά και από όποιον άλλο ενδιαφέρεται.

 Δώσε Αίμα τώρα που μπορείς, να υπάρχει όταν χρειαστείς!

Κάνε αυτό που θα ήθελες να κάνουν οι  άλλοι για σένα !

Η Εθελοντική Αιμοδοσία είναι πρόληψη…. Μην περιμένεις να σου το ζητήσουν.

         Καλούμε τους μαθητές, τους καθηγητές, αλλά και τους κατοίκους της περιοχής να έρθουν στην  εθελοντική ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ και να δώσουν Ζωή με το Αίμα τους την ΤΕΤΑΡΤΗ 24/1/24

 

 

Read more ...
Login

ΚΕΔΜΟΠ