Αιμοδοσία αφιερωμένη στη Μαθητιάδα Δυτ. Μακεδονίας

Created: 01 April 2016

Μετά την επιτυχημένη ενημερωτική εκδήλωση στις 29 Φεβρουαρίου 2016, η διεύθυνση και οι γονείς του Παιδικού Σταθμού « ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗ» και η ΠΕΠΙΣ (Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας των φύλων) σε συνεργασία με το Σύλλογο Υπαλλήλων Π.Ε. Κοζάνης συμμετέχουν στην 9η Αιμοδοσία του 2016, σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας του Γεν. Μαμάτσειου Νοσοκομείου  την Τετάρτη 6 Απριλίου 2016 από τις 15:30 – 20:30, (προσέλευση μέχρι 20:00), στα γραφεία του Συλλόγου, Π. Χαρίση 23.
Παράλληλα, μέλη του συλλόγου μας θα παίρνουν και δείγμα σάλιου απ’ όσους επιθυμούν να γίνουν δωρητές Μυελού των Οστών, καθώς ο σύλλογος μας είναι πιστοποιημένος συνεργάτης του ΚΕΔΜΟΠ.
Η 9η Αιμοδοσία μας είναι αφιερωμένη στη Μαθητιάδα και το Διήμερο Εκδηλώσεων της Μαθητιάδας, 6 & 7 Απριλίου, μέλη του συλλόγου μας θα βρίσκονται στο γήπεδο και το πάρκο για εγγραφή νέων δοτών Μυελού των Οστών, με δειγματοληψία μέσω σάλιου

.

Αίμα δίνουν αυτοί που νοιάζονται σ΄ αυτούς που το χρειάζονται.

Σας περιμένουμε το απόγευμα της Τετάρτης 6 Απριλίου 2016
Απαραίτητες προϋποθέσεις κατά την προσέλευση  στην αιμοδοσία του υποψήφιου Εθελοντή αιμοδότη για προσφορά αίματος είναι: Να  αισθάνεστε καλά, να είστε ξεκούραστοι και να έχετε κοιμηθεί την προηγούμενη ημέρα 6-7 ώρες τουλάχιστον.
Υπενθυμίζουμε ότι τρώμε ένα ελαφρύ γεύμα 3 ώρες πριν, δεν πίνουμε αλκοόλ την προηγούμενη ημέρα και τέλος, δεν παίρνουμε ασπιρίνες εκτός και αν είναι απαραίτητο, οπότε δεν Αιμοδοτούμε.
    Δηλώνουμε στο Γιατρό αιμοδοσίας ποια φάρμακα παίρνουμε.
    ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ μας Ταυτότητα ή θυμόμαστε τον Αριθμό Ταυτότητας.
    Ανακοινώσεις, Πρόγραμμα των επόμενων Αιμοδοσιών – Ενημέρωση για δωρεά Αιμοπεταλίων, Μυελού των Οστών, Ιστών και Οργάνων αλλά και Ομφαλοπλακουντιακού Αίματος (Βλαστοκυττάρων), στα γραφεία του συλλόγου μας Παύλου Χαρίση 23, Φαξ-τηλ.:2461040575 κινητό: 6977337561, στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση, www.seakozanis.gr και στο facebook: Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης

ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ- ΧΑΡΙΣΕ  ΖΩΗ
Με σεβασμό στους Ασθενείς και εκτίμηση στους Εθελοντές Αιμοδότες

Login

ΚΕΔΜΟΠ